viernes, 6 de agosto de 2010

DILLUNS 19 DE JULIOL 2010

8:00h Som els més matiners de la casa. Al cap d’una estonaMeily ens prepara el desdejuni. Sorpresa!! Tenim visitants! (Dins de la sucrerahi havia una colla de formigues) Però no passa res, en Hondures és una cosanormal. El desdejuni molt bó. (café, suc i tortitas americanes)
10:00h Tornem a pujar a la camioneta i anem cap a l’escolade la selva. (JUNGLE SCHOOL). S’acaben els carrers asfaltats i ens endinsem enla selva, entre camins de terra arribem a l’escola.


Pugem els 120 esglaons per poder arribar. Allí ens presentenels mestres i els nostres futurs alumnes. Tots junts ens diuen: Bienvenidos!. Primer moment en quesentim un nuguet a la panxa. Al llarg del matí hem pogut jugar amb els xiquetsi xiquetes. En un moment ens han agafat confiança i buscaven el nostre afecte,a l’igual que nosaltres.
Després hem pujat a l’autobús escolar i hem anat a la casad’acollida on viuen alguns dels alumnes. (Xiquets orfes o amb situacionsfamiliars difícils). Ací anirem per les vesprades per fer activitats d’oci amb ells.
Comprem menjar, canviem dólars a lempires i per fi arribem ala nostra casa: “casa de voluntaris”. Ens dutxem i sopem fruita.
Bona nit!
Ha sigut un dia d’emocions. Impactats per l’estil de vida,la situació dels alumnes de l’escola, les condicions en que viuen, el carinyoque hem rebut en un dia… 

No hay comentarios:

Publicar un comentario